Danışma Hattı
+90 224 221 38 39  |   224 220 36 73

Kitabın Adı | Dora Yayıncılık

Et ve Et Ürünleri Teknolojisi

47TL
Kitabın Özellikleri
Yazarlar : Şahsene ANAR
Türü : Veterinerlik
Sayfa Sayısı : 492
Baskı Sayısı : 4. Baskı
Baskı Yılı : Ekim 2017
Ebatları : 16x23.5
ISBN : 978-975-2447-24-0

Bu kitap Kültür ve Truzim Bakanlığı tarafından alınan izinle telif hakları yönetmenliğine uygun olarak basılmıştır. Basım ve dağıtım hakları Dora Yayıncılığa aittir.


1.Etin Histolojik Yapısı
2 .Ette Kesim Sonrası Görülen Değişiklikler
3. Etlerin Soğutulması ve Dondurulması
4. Et Üretiminde Kullanılan Makineler, Temel İşlemler, Hammade ve Katkı Maddeleri
5 .Sucuk Üretim Teknolojisi
6. Pastırma, Kavurma, Konserve, Hazırlanmış Et Karışımları, Jöle İşkembe ve Füme Dil Üretim Teknolojileri

 

 


Benzer ürünler