Danışma Hattı
+90 224 221 38 39  |   224 220 36 73

Yazar Fikri BAŞOĞLU Listelenen Kitap Sayısı "3"

gida-kalite-kontrolunun-esaslari-ve-gida-guvenligi-yonetim-sistemleri - Dora Yayıncılık

• Kalite Kontrol Uygulamasında Genel İlkeler: Gıdanın Tanımı, Gıdalarda Kalite Kontrolün Kısa Tarih...

temel-gida-analizleri - Dora Yayıncılık
Vildan UYLAŞER, Fikri BAŞOĞLU

Temel Gıda Analizleri

188 TL

Gıda Maddelerinden Örnek Alma, Saklama ve Analize Hazırlama
Gıdalarda Nem ve Kuru Madde Tayini
...

yemeklik-yag-teknolojisi - Dora Yayıncılık
Fikri BAŞOĞLU

Yemeklik Yağ Teknolojisi

250 TL

1.Hücrede Yağ Asitlerinin Oluşumu
2.Gliserin Biyosentezi
3.Trigliserit Biyosentezi
4.Yağ...

Tüm Yazarlar